Εργαστήριο Τεχνολογίας Λογισμικού
+2 votes
169 views

Καλησπέρα,
Καθώς η εξεταστική τελειώνει 18.02 υπάρχει η δυνατότητα η εξέταση της εξαμηνιαίας να γίνει λίγο πιο μετά απο το πέρας της εξεταστικής ώστε να μπορέσουμε και εμείς να τελειοποιήσουμε την εργασία μας πριν την εξέταση?

in softeng by (470 points) | 169 views

1 Answer

0 votes

Είναι πολύ δύσκολο και έχει ληφθεί ήδη υπόψην. Η εξεταστική για όσους θα κάνουν χρήση της εξέτασης μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου, τελειώνει στις 4.3, οπότε είναι ακόμη χειρότερα για κάποιους. Στο ενδιάμεσο θα έχουν αρχίσει τα μαθήματα του εαρινού.

Οπότε οποιαδήποτε μετατόπιση μόνο των παρουσιάσεων, θα συγκρουστεί είτε με την έναρξη των μαθημάτων εαρινού, είτε με την χαριστική εξεταστική, είτε και με τα δύο. Εξαιρείται η ολίσθηση των πάντων μία εβδομάδα μπροστά, την οποία θα την κάνουμε αν προκύψει, αλλά και πάλι θα υπάρχει αυτό που αναφέρεις.

Πάντως: μιλάμε για όσους έχουν ένα από τα μαθήματα
Τεχνητή νοημοσύνη (Λ)
VLSI (H)
Ρομποτική (Σ)
Συστήματα αποφάσεων (Ο)

Όσοι έχουν Τεχνητή Νοημοσύνη μπορούν να προγραμματίσουν να μην εξεταστούν την Τετάρτη. Όσοι έχουν κάποιο από τα της Παρασκευής, μπορούν είτε Παρασκευή απόγευμα, είτε Σάββατο. Αν είναι περισσότεροι, συζητάμε και περισσότερες ομάδες το Σάββατο, αλλά μόνο για την περίπτωση ΄όσων δίνουν την Παρασκευή και δεν είναι έτοιμοι να εξεταστούν άλλη μέρα στην ΤΛ.

Οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση δημιουργεί προβλήματα που δεν είναι δυνατόν να επιλυθούν με τρόπο που να βγουν αποτελέσματα σε εύλογο χρόνο.

Όπως και να έχει, η εργασία δεν μπορεί να γίνει (ή να βελτιωθεί) σε 1-2 ημέρες μετά την εξεταστική, οπότε χρειάζεται κατάλληλη διαχείριση χρόνου την οποία μπορείτε να κάνετε εφόσον ανακοινώνεται 1 μήνα πριν η διαδικασία παρουσιάσεων.

by (8.8k points)
0

Καλησπέρα και καλή χρονιά,
Επειδή παρατηρώ ότι είναι κοινή απορία ΄θέλω να ρωτήσω εάν η παρουσίαση θα γίνει δια ζώσης ή εξ αποστάσεως.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

0

Να υποθέσω ότι έχετε δει ότι έχει ανέβει στο helios και σας έχει σταλεί με link;

0

Καλησπέρα,
Ναι έχω κοιτάξει με μεγαλή προσοχή όλα τα μέιλ και τις ανακοινώσεις και έχω ρωτήσει συμφοιτητές προτού ποστάρω, προφανώς μας έχει ξεφύγει;
Σε περίπτωση που δεν διατυπώθηκε σωστά στο προηγούμενο μήνυμά μου εννοώ αν θα παραστούμε κάπου ή αν θα γίνει εξ αποστάσεως μέσω πχ.ms teams, γιατί αυτό θα επηρεάσει και την επιλογή του σλοτ παρουσίασης για μας που μένουμε σχετικά μακριά.
Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί και το ξαναρωτάω

0

Κάνω paste το mail που λάβατε όλοι την Παρασκευή...

*3205 » Forums » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Προφορική παρουσίαση εργασιών - προγραμματισμός

Προφορική παρουσίαση εργασιών - προγραμματισμός
by Βεσκούκης Βασίλειος - Friday, 14 January 2022, 8:48 AM

Εχει ενεργοποιηθεί η δήλωση προτίμησης χρονικού slot για την προφορική παρουσίαση της εργασίας, καθώς και μία δήλωση πληροφοριακών στοιχείων της εργασίας, την οποία πρέπει να υποβάλλουν όλες οι ομάδες. Είναι διαθέσιμες εδώ.
Επίσης, έχει αναρτηθεί υλικό για frontend και stress testing εδώ, στο σημείο μετά τη διάλεξη της 12.1.2022.
Παρακαλείστε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις σχετικά με τις ημερομηνίες και τη διαδικασία εξέτασης.*

0

Μετά τις ανακοινώσεις για ακύρωση εξέτασης μαθημάτων λόγω κακοκαιρίας κάποια μαθήματα μεταφέρθηκαν στις 21 και 22 Φεβρουαρίου. Καθώς αρκετοί εξετάζονται σε αυτά τα μαθήματα υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθεί η εξέταση της εργασίας αντίστοιχα?

0

Οταν οριστικοποιηθεί ένα νέο πρόγραμμα εξετάσεων θα επανεξετάσουμε την κατάσταση.

298 questions

287 answers

287 comments

3.2k users