Εργαστήριο Τεχνολογίας Λογισμικού
0 votes
252 views

Προσωπικα εχω ταλαιπωρηθει πολυ με το μαθημα γιατι ενω μου αρεσει πολυ 2 χρονιες τωρα εχω μπει σε ομαδες και και τις 2 με εχουν αφησει μονο μου. Την πρωτη χρονια απλα το παρατησα. Φετος τα παιδια ειχαν πει ναι θα κανουμε κτλπ, τελικα μονο ενας εξ αυτων εχει κανει (κυριολεκτικα κατι ελαχιστο, τυπου 1 push/ μια συναρτηση) , και οι υπολοιποι τιποτα. Παρολ'αυτα εχουν "συμμετεχει" στο documentation, το οποιο ειναι το μονο που μοιραστηκαμε και οντως καναμε ο καθενας ενα κομματι. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν τελικα στο βαθμο θα μετρησει το τι εχουμε κανει στο γκιτ και τα λοιπα, εφοσον στην ουσια εχω κανει μονο εγω, και αν ετσι εν τελει να αναγνωριστει τουαλιχστον η δουλεια μου.
Σας ευχαριστω!

in softeng by (150 points) | 252 views

1 Answer

0 votes

Μολονότι προσωπικές ερωτήσεις δεν έχουν νόημα σε αυτό το σημείο (q2a) παίρνω την ευκαιρία να υπενθυμίσω ότι έχει αναφερθεί πως τα μέλη κάθε ομάδας δεν θα λάβουν υποχρεωτικά την ίδια βαθμολογία.

Οπως αναφέρεται στην εκφώνηση της εργασίας:

"Η βαθμολογία της εργασίας των μελών μιας ομάδας ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τα δεδομένα που θα καταγραφούν στο helios, στο Github και στο YouTrack/UpSource."

by (8.8k points)

301 questions

289 answers

288 comments

770 users